Welkom bij Van Roon en Zoon

Neem contact op:
Contactgegevens
- Van Roon en Zoon Haarden en Kachels

Brunner


BRUNNER HAARDEN IN ALLE STIJLEN

U kiest zelf de Brunner inbouwhaard die bij u past. Een prachtig panoramamodel met strak design? Misschien wilt u wel gebogen glas, of een open haard waar u van drie kanten doorheen kunt kijken. En waar wilt u hem hebben: in de hoek, vrijstaand of klassiek geplaatst tegen een muur? Het kan allemaal.

BRUNNER LIFTDEURHAARDEN

De Brunner liftdeurhaard is de ideale combinatie van een open haard en een kachel. De glazen ruit laat zich gemakkelijk omhoog en naar beneden schuiven. In open toestand beleeft u een traditionele open haard en geniet u van een heerlijk knapperend haardvuur. Is de liftdeur omlaag, dan biedt de haard alle voordelen van een kachel, zoals een hoog rendement en een betere en schonere verbranding. De nieuwste generatie haarden kan zelfs aangesloten worden op de centrale verwarming, zodat er geen energie verloren gaat.

BRUNNER CONVECTIE, STRALING EN CV HAARDEN

De Brunner inbouwhaarden zijn er in vele soorten, maten en uitvoeringen. Convectiehaarden voor een optimale warmte verdeling door de ruimte, stralingshaarden voor directe warmte en haarden die aan het huidige cv systeem kunnen worden gekoppeld of een combinatie daarvan. Daarnaast bestaan er mogelijkheden om de restwarmte op te slaan zodat deze op een later tijdstip kan worden benut.

Kijk voor een overzicht van alle Brunner haarden opĀ http://nl.brunner.eu/


Resultaat 1 - 2 van de 2