Welkom bij Van Roon en Zoon

Neem contact op:
Contactgegevens
<br /> <b>Warning</b>: ucfirst() expects parameter 1 to be string, array given in <b>/home/vanroonenzoon/public_html/producten.php</b> on line <b>34</b><br /> - Van Roon en Zoon Haarden en Kachels

Tulp


 

EXCLUSIEVE GASHAARDEN

De Tulp gashaarden zijn het parade paardje van ons bedrijf. Mooie strakke gashaarden met perfecte afwerking. De Tulp gashaarden zijn er in vele vormen en maten zodat er altijd een Tulp haard voor uw situatie geschikt is. De Tulp haarden zijn er in standaard uitvoering met enkele brander maar ook in de luxe B-fire uitvoering met dubbele brander voor een extra diep vuur. Deze brander kunt u zelf aan of uit schakelen zodat u ook in het voor -en naseizoen optimaal kunt genieten van uw Tulp openhaard zonder dat het te warm wordt in uw huiskamer.

Wilt u de Tulp gashaard helemaal compleet maken, kies dan voor de zwart spiegelende achterwand zodat u een nog dieper vuur creeërt. Tevens zorgt deze subtiel spiegelende achterwand er voor dat wanneer uw Tulp gashaard niet brand er toch een mooi uitzicht op de haard is.

Nieuw in sommige modellen zoals bijvoorbeeld de in onze showroom te bewonderen Tulp B-fire 60, is de Wood-Burner brander. Deze schakelbare dubbele brander geeft een levensecht vuur, niet van een houtvuur te onderscheiden.

Tulp levert tevens bijpassende kaderomlijstingen om van uw Tulp gashaard een complete designhaard te maken.

Tulp gashaarden werken volgens het gesloten-systeem principe. Dit betekend dat u geen mechanische ventilator nodig heeft en eventueel direct met de afvoer door de gevel weg kunt. Dit systeem is uitermate veilig, bedrijfszeker en geruisloos. Op alle Tulp gashaarden zit standaard een luxe afstandsbediening waarmee u de gashaard op afstand aan en uit kunt zetten en het vlambeeld traploos kunt regelen.

Kom de Tulp gashaarden bewonderen in onze showroom waar diverse modellen brandend staan opgesteld en waar we u alles kunnen vertellen over deze bijzondere gashaarden en hun omlijstingen.

Bekijk alle mogelijkheden op de Tulp website


Resultaat 1 - 8 van de 8