Welkom bij Van Roon en Zoon

Neem contact op:
Contactgegevens

Wie zijn wij

Van Roon en Zoon, Haarden en Kachels is een familiebedrijf en sinds 1984 gespecialiseerd in haarden en kachels. Wij focussen ons op het efficient en milieu bewust stoken, zowel hout als gasgestookt.

De haarden en kachels die wij plaatsen voldoen aan de laatste normen en hoogste kwaliteitseisen. Onze haarden en kachels zijn op de toekomst voorbereid en garanderen u jarenlang veilig stookplezier. We hechten veel waarde aan persoonlijk contact, klanttevredenheid en een goede begeleiding van uw project.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten haarden en kachels, o.a. houtkachels, haarden op hout en gasgestookt, massieve speksteenhaarden, houtgestookte CV-haarden, liftdeur haarden, natuursteen plateau's, schouwen, rookkanalen en maatwerk haarden. Wij werken met uiteenlopende materialen waaronder hardsteen en graniet. U kunt uw haard door ons laten ontwerpen of uw eigen ontwerp voordragen.

Wij hebben eigen monteurs en verzorgen de totale installatie van uw haard of kachel binnen eigen beheer, u heeft slechts 1 aanspreekpunt. Stukwerk, betonboringen, leidingwerk, elektrawerk en spachtelputz zijn enkele zaken die bij het plaatsen van haarden door ons gedaan worden.

Als bedrijf staan wij voor kwaliteit, flexibiliteit en klanttevredenheid. Daar wij in het bezit zijn van alle EVIS-erkenningen, lid zijn van het Sfeerverwarmingsgilde en het 5 Sterren Specialist keurmerk, bent u bij ons verzekerd van vakbekwame voorlichting, professionele plaatsing en goede nazorg van uw haard of kachel.

Het leveren en plaatsen van haarden en kachels doen wij in de regio Zuid-Holland, Voorne-putten, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Brielle, Rockanje, Oostvoorne, Barendrecht, Rotterdam, Den Haag, Delft en omstreken. Kom langs in onze mooie showroom aan de Hofweg 10 te Spijkenisse om u te laten inspireren en informeren op het gebied van haarden en kachels.